Vienna Symphonic Library Forum
Forum Statistics

181,887 users have contributed to 42,190 threads and 254,623 posts.

In the past 24 hours, we have 3 new thread(s), 17 new post(s) and 61 new user(s).

  • Experimenting Epic Orchestra 2

    Hello

    I have create a new server project

    I have add a few instruments from the Epic O2

    When I play on the keyboard of VE PRO and VE Pro server, no sounds is comming out and no activity is display on the bar graph

    What am I doing wrong ?

    Thanks

     

    Best

    Cyril


    MacBook Pro M3 MAX 128 GB 8TB - 2 x 48" screen --- Logic Pro --- Mir Pro 3D --- Most of the VI libs, a few Synch... libs --- Quite a few Kontakt libs --- CS80 fanatic
  • Hi Cyril,

    With the VEP Standalone I discovered that I have to open the settings menu, select my MIDI input device, close the settings dialog, untick and re-tick the midi input, close the dialog to make MIDI input work. Maybe this helps with your problem?

    Best, Ben


    Ben@VSL | IT & Product Specialist
  • Hi Ben

    Thanks for your answer.

    I use the keyboard of the VE !

    do you have any idea ?

     

    Best

    Cyril


    MacBook Pro M3 MAX 128 GB 8TB - 2 x 48" screen --- Logic Pro --- Mir Pro 3D --- Most of the VI libs, a few Synch... libs --- Quite a few Kontakt libs --- CS80 fanatic
  • If you use the standalone version make sure the audio-interface is correctly setup in the configuration window.
    With the Server variant make sure that your instance is connected with the DAW and the DAW routing / interface configuration is correct.


    Ben@VSL | IT & Product Specialist