Vienna Symphonic Library Forum
Forum Statistics

184,569 users have contributed to 42,365 threads and 255,347 posts.

In the past 24 hours, we have 0 new thread(s), 6 new post(s) and 66 new user(s).

  • VE bumps CPU usage in PT HD A LOT.

    last edited
    last edited

    Hey guys, I thought this was resolved, but the problem persists...

    This instance of VE isn't doing much, but in PT, that channel bumps PT CPU usage by almost 30% and results in frequent freezes in PT...

    I've already built the template from scratch, swapped all VST plugs with AU and still at this.

    Here's a video showing behaviour and usage:

    VE CPU Usage in PT HD

    Please advise,


  • BUMP! 

    PLease guys, I've emailed support and heard NOTHING. This is a real problem.


  • Hi, 

    Yes, we mailed, and we replied with a few suggestions. 

    The last entry was your answer from Dec 8, 2017: "Let me play around and get back to you."

    Best, 
    Paul


    Paul Kopf Product Manager VSL
  • last edited
    last edited

    @Paul said:

    Hi, 

    Yes, we mailed, and we replied with a few suggestions. 

    The last entry was your answer from Dec 8, 2017: "Let me play around and get back to you."

    Best, 
    Paul

     

    Thanks Paul, I emailed a few weeks ago, got the usual VE automated 'we received your email" and nothing else.


  • Hi, 

    We have 32 support tickets from you in the last 8 months... Which one are you referring to?

    Best, 
    Paul


    Paul Kopf Product Manager VSL
  • last edited
    last edited

    @Paul said:

    Hi, 

    We have 32 support tickets from you in the last 8 months... Which one are you referring to?

    Best, 
    Paul

    Hi Paul, strangely- I can't find the one I'm referring to... Totally vanished.

    Check out the original post here along with the video that shows behavior...


  • Hey Lior, did you ever figure out what was going on? I seem to be having a similar issue.

    -Walter