Vienna Symphonic Library Forum
Forum Statistics

181,878 users have contributed to 42,190 threads and 254,622 posts.

In the past 24 hours, we have 3 new thread(s), 17 new post(s) and 59 new user(s).

  • Vepro 6.0.15318update gui problem

    The new update 6.0.15318 claims to have fixed Kontakt 5.6 gui but loading Cinematic Studio strings the interface is unreadable.

    It was actually fine in the previous version of ve pro 6 . Any chance of fixing that please.

     

    FIXED seems to have miraculously returned


  • +1  - Ran latest update and GUI for Cinematic Studio Strings is unreadable.  Please help!


  • Hi, 

    Just trying to reproduce this on Mac OS Sierra and Kontakt 5.6, no troubles so far. Is your VE PRO instance connected to your sequencer?

    Best, 
    Paul


    Paul Kopf Product Manager VSL
  •  

    Yes it is

    I've gone back to capitan but I still have odd issues . Sometimes I just cant get the plug in guis to appear at all . I have 2 instances that are identical with just one Kontakt 5.6 , on one instance I can clik on Kontakt and see it and not on the other

    Also on an instance with lots of vi pro intruments when I clik on Mir pro in the fx insert nothing happens I cant access it. SAme thing pressing the shortcuts for instrument and mir pro , the view menu flickers but then nothing else happens ?


  • Here is what it looks like


  • Hi,

    We are investigating this behaviour here, hopefully we can provide a fix soon. 

    Best,
    Paul


    Paul Kopf Product Manager VSL
  • last edited
    last edited

    @molemac_824 said:

    The new update 6.0.15318 claims to have fixed Kontakt 5.6 gui but loading Cinematic Studio strings the interface is unreadable.

    It was actually fine in the previous version of ve pro 6 . Any chance of fixing that please.

     

    FIXED seems to have miraculously returned

    I am having the same issue, in the VE Pro server version the Kontakt 5 GUI is messed up, in the Stand alone it is perfect.


  • UPDATE:

    I just learned that when you connect your DAW to VE Server the Kontakt GUI is normal.

    The messed up GUI appears only when disconnected.

    This seems to be a bug, but it is very easy to live with that!